Добредојдовте на Естетика Проект

Додека другите компании се фокусирани на цената, нашиот фокус е на квалитет и задоволство на нашите клиенти.

За нас

Од рушење на објекти до целосна изградба на нови.Сите градежни работи ги изведуваме според највисоки стандарди на квалитет и според барањата и координацијата на менаџментот на работи, така што сè совршено одговара на потребите на нашиот клиент.

Посветени на квалитетот на материјалите што ги користиме и техничките спецификации, нашите проекти ги следат светските трендови во градежништво.

Обезбедуваме брза услуга на нашите клиенти, секојдневно интервенираат во итна, непланирана или договорена обработка, благодарение на организацијата на нашата компанија и тимот од професионалци кои се секогаш подготвени и достапни.

Нашиот тим целосно целосно го следи секој проект низ сите фази, почнувајќи од вашата идеја и развивајќи ја на најдобар можен начин.

Телефон

+389 78 263 333

Телефон

+389 70 642 739

Што работиме | Материјали со кои работиме

Сè што ви треба, нудиме решенија со професионализам и страст во нашата работа.

Керамички плочки

Лепење и сечење на плочки од прва класа. Изборот на плочки е ваш, а нашиот тим е тука за да ви ги оствари желбите.

Контакт
Ламинатни или дрвени подови

Без разлика дали ќе одберете ламинат или дрво, подовите кои ние ги изработуваме се по највиоски стандарди на квалитет.

Контакт
Врати и прозорци

Монтирање и изработка на ПВЦ и алуминиумски врати и прозорци.

Контакт
Топлинска изолација

Топлинската изолација е незаменлив елемент во изградбата на секоја зграда и мора да се земе предвид при проектирањето. Добрата топлинска изолација обезбедува удобна температура внатре во зградата во зима и лето.

Контакт
Електрична инсталација

Комплетна изградба на електрични инсталации и опрема.

Контакт
Водовод и греење

Изведба на водовод и канализација како и инсталација на греење во станбени и индивидуални објекти и куќи.

Контакт
Малтерисување

Вршиме внатрешно и надворешно малтерисување на овјекти.

Контакт
Проектирање и надзор

Проектирање и изработка на планови и 3Д прегледи на проектите. Вршиме и надзор во сите фази на изведба на проектот.

Контакт
Темели и бетонирање

Изведба на темели и машонско бетонирање на објекти.

Контакт

Завршени проекти

Од идеја до реализација. Работиме проекти до клуч на рака.

Контакт

Контактирајте не и побарајте понуда за следниот ваш проект. Рушење, изградба или реновирање. Ние сме тука за вас.

Телефон

+389 78 263 333


Јавете се

Телефон

+389 70 642 739


Јавете ни се

Локација

Ул.210 бр.7 6та Зона

Гостивар, 1230, Северна Македонија

Директно до нас

Loading
Your message has been sent. Thank you!